15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi BMW iNEXT Vision – sähköauto innovatiivisella tekniikalla

bmw inext vision sähköauto säästää innovatiivisen teknologian konseptin ilmasäleikköbrändin ajovalojen etusuojus

BMW iNEXT on erittäin automatisoitu, sähköisesti ja täysin verkotettu SAV (Sports Activity Vehicle), jolla on mielessä uusi liikkuvuuden aikakausi. Vuonna 2021 suunniteltuun konseptiin perustuvalla tuotantomallilla muotoilu asettuu brändin uuden teknologian lippulaivaksi. Näin malli näyttää joitain tekniikoita, joita voit käyttää tulevaisuudessa. Tämä sisältää kolme ”ujoa” käyttöä: älykäs henkilökohtainen avustaja, älykkäät materiaalit ja lopuksi älykäs ajovalo.

Tulevaisuuden sähköauto – BMW iNEXT

Ensi silmäyksellä BMW iNEXT näyttää erehtymättömästi BMW i -perheeltä. Ulkopuolella on suuri toisiinsa yhdistetty kaksinkertainen säleikkö, graafiset sivuikkunat ja siniset aksentit pinnoilla.

bmw inext vision sähköauto säästää innovatiivisen teknologian konseptin ilmasäleikkömerkkiset ajovalot edessä

Lisäksi selkeästi muotoillut yksityiskohdat ja pinnat määrittävät hienostuneen ulkonäön. Tätä tukee neste, vähitellen muuttuva harmaan kuparin sävy. 3D -tulostetut näytteet, sivupeilit korvaavat kamerat ja ohuet etu- ja takavalot täydentävät suunnittelua.

bmw inext vision sähköauto säästää innovatiivisen teknologian konseptin ilmasäleikön ajamisen interaktiivisena

Kaksi suurta vastakkaista ovea, jotka poistavat B-pilarin, avautuvat kosketusherkillä, valaistulla ovenavaajalla. Käyttäjät ovat tervetulleita “asuintilaan” pyörillä, joka toimii rentoutumisen, vuorovaikutuksen, viihteen tai keskittymisen paikkana. Suuren panoraamakaton alla tilavassa hytissä on kaksi erillistä istuinta edessä ja yksiosainen penkki takana.

Huolellinen sisustus ja mukautuva vuorovaikutus

bmw inext vision sähköauto sav innovatiivinen teknologia käsite ohjauspyörän kosketusnäytöt kosketusnäyttö intuitiivinen ohjaus

Varjostetut materiaalit määrittävät kuljettajan alueen, jossa on kaksi näkyvää näyttöpaneelia ja ohjauspyörä. Nämä voidaan asettaa kahteen tilaan. Korkeus asettaa tämän laitteen kuljettajaa vastapäätä, kun taas mukavuus vetää sitä hieman taaksepäin avoimemman tilan aikaansaamiseksi.

bmw inext vision sähköauto sav innovatiivinen teknologia käsite ohjauspyörän kosketusnäytöt kosketusnäyttö sisustus

Sisätilojen ”ujo tekniikka” näkyy puisen keskikonsolin yläpuolella, jota tukevat valaistu kristallilasi ja pronssinen pohja. Autossa ei ole muita kosketusnäyttöjä. Ainoa muu integroitu tekniikka on näkyvissä ja käytettävissä tarvittaessa. Älykäs henkilökohtainen avustaja reagoi sanallisiin ilmoituksiin, kuten “Hei BMW”, ja linkit älykkäisiin laitteisiin ja kotiverkkoihin.

bmw inext vision sähköauto maastoauto innovatiivinen teknologiakonsepti ilmasäleikkö ajaa interaktiivista panoraamakattoa

Älykäs projisointitekniikka heijastaa käskystä kuvia, liikkuvaa sisältöä tai interaktiivista videgrafiikkaa. Älykkäiden materiaalien ansiosta käyttäjät voivat hallita sovelluksia pintojen yksinkertaisella kosketustoiminnolla. Keskikonsolin lisäksi matkustajat voivat säätää musiikkiohjaimia seuraamalla eleitä takaistuimen jacquard -kankaassa.

bmw-inext-vision-sähkö-auto-suv-innovatiivinen-teknologia-konsepti-ilmasäleikkö-interaktiivinen-taka-metsä-polku

bmw inext vision sähköauto säästää innovatiivisen teknologian konseptin ilmasäleikkö ajaa interaktiivinen sivukuva alumiinivanteet

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun